Aug 31, 2007, 12:06 AM

Гладиатор 1 част 

  Poetry
522 0 9

Слънце опича арената прашна,
там той е спокоен - надига глава,
тълпата избухва - глъчка е страшна,
всеки мълви отровни слова.

На арената непобеден,
жертви,без име и брой,
гладиатор с меч,в кръвта кален,
отново отива на бой.

Тълпата наддава жаден крясък,
иска нови убийства,смърт,
обагрен с кръв ще е златния пясък,
днес други роби ще мрат.

© Милица Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??