24.05.2009 г., 15:13 ч.

Глухарче и котка в кутия 

  Поезия » Друга
588 0 8

лулу все си забравя шапката
на поляната под моста
носи два номера по-големи обувки
зелена рокля с гол гръб
и прекалява с думите
сутрин както с кафето
и марсилското червено
има специален списък
на 100 неща които обича
вечер пуска прахосмукачката
и обира глухарчетата
жива е и не е жива в кутия
мрази котки
бъдеще време в миналото
доктори
пребивава в няколко свята
стъпва по веждите на тишината
сътворява се в пясъчни ивици
чинчин
на оригинален хазарски
е карта таро
сноп от реки течащи на север
гардения в саксия мучо
и лалета
и сънищата на вятъра се кръстосват
по обяд в знойно ф
лулу, когато си забравя шапката

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??