31.07.2008 г., 21:13 ч.

Глухарчета 

  Поезия » Източни форми
934 0 12
 

                                           Глухарчета

 

                                           Снежна поляна.

                                           Изведнъж - вятър силен...

                                           Стана зелено...

 

                                           Във пространството -

                                           ята от глухарчета -

                                           мисли... внезапни...

 

                                           Запролетяват...

                                           Мене понасят... леко...

                                           и вдъхновено...

 

                                           Какво щастие!

                                           Снежната долина

                                           ухае на лято!

 

 

                                           ***

                                           Цикъл "Моите сезони"

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??