10.04.2009 г., 9:16 ч.

Гняв 

  Поезия » Любовна
452 0 3


В нощта настига ни дъждът проливен
          и вятърът надига се със вой.
          В лицата удря ни с плесника силен -
          пред нас размахва капките безброй...


          Сърдита нощ! И болката прощална...
          Дъждът отронва нашите мечти.
          Вървим по улицата пуста, кална - 
          последни крачки ще си с мене ти...

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??