4.03.2021 г., 19:37 ч.

Гняв и натрупана обида 

  Поезия
373 0 0

Гняв и натрупана обида
са обсебили моето съзнание,
вкопчили са се като гнида
заради мойто глупаво мълчание.

 

Но те са лош съветник
и живота ти тотално съсипват,
превръщайки те в грешник,
който проблемите все повече върхлитат.

 

Така себе си нараняваш
и хората които обичаш,
затова е хубаво да прощаваш,
иначе да живееш в болка се обричаш.

© Борислав Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??