Погледите – празни.
Мисли – нечовешки.
Опити – напразни.
Стават само грешки.
Душите са прозрачни.
Очите им – червени.
Дните все по-мрачни.
Отношения – студени.
И въртят се век след век,
а главата пълна с дървесина.
Гледаш го – човек,
а всъщност е машина...
© Йоана Станчева Всички права запазени