22.12.2010 г., 22:35 ч.

Години 

  Поезия » Философска
493 0 0

Годините минават и времето тече,

ранена  птица лети в небесносиньо море.

Ех, години, отминали назад,

 и вие - спомени далечни,

докато се  две очи склопят,

години още толкова ще отлетят,

съдбата наша да доизградят.

Години... миг от вечността, сълзи

или детски радостни очи? 

Не, все едни и същи - от никой

 незапомнени, но и от никой незабравени.

Минават - заминават,  наникъде отиват,

до всеки се не спират, но от всеки взимат.

 

Годините минават и времето тече.

Слънцето спряло само пече...!

 

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??