19.10.2010 г., 11:54 ч.

Годините ми - златни листи... 

  Поезия » Философска
1169 0 41


Годините ми - златни листи

и вятър - бързащото време.

Опазих ли сърцето чисто,

дали намерих пътя верен?

Разбрах ли, че разумност има,

заложена във всяко нещо,

и в пролет, лято, есен, зима

да бъда все една и съща,

закътала в душата свята

и днес, и бъдеще, и спомен?...


А времето - същински вятър

листата ми - години рони...




© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??