Oct 19, 2010, 11:54 AM

Годините ми - златни листи... 

  Poetry » Phylosophy
1168 0 41


Годините ми - златни листи

и вятър - бързащото време.

Опазих ли сърцето чисто,

дали намерих пътя верен?

Разбрах ли, че разумност има,

заложена във всяко нещо,

и в пролет, лято, есен, зима

да бъда все една и съща,

закътала в душата свята

и днес, и бъдеще, и спомен?...


А времето - същински вятър

листата ми - години рони...




© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??