22.03.2016 г., 16:40 ч.

Гологръдите дропли 

  Поезия » Любовна
397 0 4

Гологръдите дропли

 

Когато се сблъскахме, бях малка и няма.

Е... не, че сега съм голяма.

Но ти разгада тоя взрив помежду ни

и просто прибра ме. Без думи.

 

Отдавна не гнездят гологръдите дропли

в полята, в гнездата си топли.

Притихнала в теб, като тях гологръда,

в ръцете си взе ме. До теб да пребъда.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??