16.08.2007 г., 15:09 ч.

Гора 

  Поезия
967 1 8
Наоколо гора, дървета
закриват пурпурни лъчи.
Пред теб листа, а там пътека
затрупана, без дъх мълчи.

Далечен шум до теб достига,
роден от горските среди
и слънчев лъч сега намига,
прикрил се тайно допреди.

И речни звуци в миг дочуваш -
те галят твоята душа
и в този миг ти съществуваш
сред тази дива красота.

© Цветелина Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??