Aug 16, 2007, 3:09 PM

Гора 

  Poetry
979 1 8
Наоколо гора, дървета
закриват пурпурни лъчи.
Пред теб листа, а там пътека
затрупана, без дъх мълчи.

Далечен шум до теб достига,
роден от горските среди
и слънчев лъч сега намига,
прикрил се тайно допреди.

И речни звуци в миг дочуваш -
те галят твоята душа
и в този миг ти съществуваш
сред тази дива красота.

© Цветелина Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??