22.03.2014 г., 21:35 ч.

Гордост 

  Поезия » Друга
447 0 0

Огледало! - Парчета на изгубени надежди.

Илюзия! - Потайни срещи на въображението,

което търси онази частица Любов!

Да бъдеш тук... Да бъда там...

Из хиляди погледи бих те познала,

но никога не бих те спряла!

Гордост! - Душата ми е стон, която търси

твоя зов.

А отвън живея в стъклен дом!

Не мога! - Нима съм твърде слаба?

Пред себе си не мога да призная,

че в живота любовта се ражда,

но гордостта на потайността е сляпа!

© Благослава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??