19.04.2017 г., 11:31 ч.

Горещи усмивки от ада 

  Поезия » Хумористична
344 0 4

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Събудих се в казана адов.
Викам си: егаси ваната,
огледах се за гелче... нещо
и какво да видя – отстрани стоеше
черният ми дроб,
с усмивка на уста стискаше един тризъбец.
Казва:
падна ли ми ти сега, пияницо,
обречен си... обречен си, нещастнико.

Компания му бяха бъбречетата ми,
обляни в пот.
Жлъчката видях отчаяна,
беше пълна тя със
камъни.
Бившата изгора там съзрях,
потъркваше ръце доволно,
обляна в смях.
Членът ми – увехнал, също беше там,
гледаше ме смръщен,
недоволно.

Имаше и други дами, 
от бурни младини познати.
Периферно тъщата видях,
поех последен дъх

и бавно потопих се в огъня....

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • àка главицата ми болна .. сърби ме мозъчето шантаво,но нали и такива като мен трябва да ги има
    Благодаря за оценката Илиева.
  • Направо ме втрещи, в положителният смисъл .Супер шантаво е, сигурно, затова ми хареса така. Поздрав!
  • Определено ме довърши тъщата прав си Хари :D
  • Тъщата те е довършила,ясно!!!
Предложения
: ??:??