27.11.2019 г., 12:42 ч.

Горещо 

  Поезия » Еротична
884 1 1

Ще се просна блаженно-разкрачена,
като котка след лунен вертеп.
А бельото от снощи - прозрачното,
ще изсъхва под знойния пек.

 

Миризмата на пот и помади
ще ме следва подобно на шал.
Сред жужене на мъжки цикади
ще отпивам коктейл изветрял.

 

По оградата банда врабчета
еротичният сън ще смутят.
И сред сенки от снажни дървета
ще отпусна уморената плът.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??