21.04.2018 г., 22:36 ч.

Гори пламък червен 

  Поезия
462 1 0

Гори пламък червен,

гори с жарка 

неистова сила,

гори кръвта

умерзена,

спиртно пропита.

 

Гори адски

душата ми

клета,

гори пламък червен,

гори надеждата

жалка, проклета.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??