24.09.2005 г., 13:18 ч.

Горска касапница 

  Поезия
773 0 2
Там във старата гора стана страшна олелия.
 Караници, бой, псувни,
подлости и дандания.
 Кумчо Вълчо зъл и прашен
 вдигна тежкия си юмрук
и със удар силен, страшен
 просна стария бурсук.
Зайо Байо разгневений
 с ритник премерен, точен
 всички зъби потроши
на Лъва за бой наточен.
Кума Лиса се изпъна,
 подлости владее тя,
Баба Меца с крак препъна
 и довърши я с ръка.
 - Спрете, вий глупци такива -
 викна мъдрата пчела,
но настъпи я еленът
 и изпука жално тя.
Тъй животните се били,
но защо и аз не знам.
 Сигурно са се напили -
както ще направя сам...

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • пчелата направи пук а?!еми аз ше се напия сама
  • хахахахахахаах и тва също е мн забавно!!мн ми харесва но ако оправиш правописните грешчици ще е добре!защото трябва ад ти се чете по няколко пъти за да разбереш ко си искал да кажешпросто поправи грешките-pls!иначе е мн хубавопродължавай така..Успех!
Предложения
: ??:??