29.07.2019 г., 9:39 ч.  

Горската пътека 

  Поезия » Друга
514 1 4

Вървя по малката пътека

и Дух вълшебен ме понася.

Щурец подхваща песен лека,

врабец от клони му приглася.

 

Вървя по горската пътека,

сърцето ми любов оглася.

Тревата е зелена, мека,

цветенце мирис ми поднася.

 

Вървя по моята пътека,

душата ми за миг пораства.

И зная! Не е сам Човека!

И нека красотата властва!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??