14.10.2008 г., 9:56 ч.

Гости 

  Поезия » Друга
426 0 6

Като лист обрулен от есента

преминава животът, почувстван едва,

заглъхват възторзи, надежди, мечти,

сякаш не са били в нашите дни.

 

Отнася ги бързеят на вечността

без да остави от нас и следа,

стърчат единствено каменни тела

с надпис, портрет и бледи слова:

 

"Дошли сме неканени,  без ничий знак,

живели в хаоса на радост и грях,

не разбрали никога защо и как,

били сме само гости на този свят."

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??