23.12.2021 г., 7:01 ч.

Готвачка 

  Поезия » За деца
536 0 0

Взех от магазина

бонбони цяла дузина.

Сирене, спагети,

яйца за омлети.

 

Вече правя сама

кюфтета от кайма.

Бързо, бързо ще приготвя

всичко, що го готвя.

 

Мама ще ми каже :

- По-добра си и от мене даже.

Ще ме вземе на ръце,

със целувки ще обсипе моето лице.

 

09.02.2001 г.

© Александрина Пандурска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??