25.09.2008 г., 13:41 ч.

Говори ми с нежност 

  Поезия » Любовна
1836 1 30

"И после цял час му обяснявам. А как хубаво обяснявам, леле... И му харесва, и слуша, слуша..." – из разказа „Имровизации в стил 'Сигнално бледолила" – автор svetlanal(С.Лажова)

 

Говори ми! Ще те слушам...
Докато дъх не ми остане.
Очите ми да заблестят и
устните ми да те молят за
още, още...
Говори ми! Твой съм!
Сега, утре, завинаги...
Говори ми!
Аз ще бъда твоята нежна мисъл.
Ти ще си вълшебен стон в дните
и  нощите ни.  

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??