31.10.2008 г., 22:21 ч.

Градинар 

  Поезия » Друга
819 0 7
Градинар

Обичах много жени
и всяка цвете ми подари,
и всяко едно - уникално,
с ухание божествено и оригинално.
Цветята си - аз не изсуших,
а в градината си ги посадих.
И внимателно за тях се грижа,
любовта ми нежно ги полива.

Забогатя, весела е градината ми сега,
с пчели, пеперуди и прекрасни цветя.
Красива градина - безценен дар
за страстен, търпелив градинар.

И много мразя - дребната душа,
душицата бедна с едно-две цветя,
но жестоко и грубо погазени,
между страх и тъпотия на хербарии смазани.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??