11.05.2019 г., 14:20 ч.

Границите на душата 

  Поезия » Любовна
350 0 0

 


Ей така стоим си двама пред морето, с границите

на душата и чакаме някой нещо 

да продума, но уви страха ни надделява.

Стоим и чакаме да се прекършим и да каже някой

какво му е на душата.

Но всички думи, те избягаха от нашите

усти, а ние стоим

 и чакаме някак, нещо да се случи. 
                                
                                                 Niualziya

© Нюалзия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??