May 11, 2019, 2:20 PM

Границите на душата 

  Poetry » Love
356 0 0

 


Ей така стоим си двама пред морето, с границите

на душата и чакаме някой нещо 

да продума, но уви страха ни надделява.

Стоим и чакаме да се прекършим и да каже някой

какво му е на душата.

Но всички думи, те избягаха от нашите

усти, а ние стоим

 и чакаме някак, нещо да се случи. 
                                
                                                 Niualziya

© Нюалзия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??