10.02.2008 г., 10:57 ч.  

Аз дишам свобода 

  Поезия » Друга
879 1 24

  Пътеката ме води. Аз й вярвам –

спокойно следвам нейните завои.

Не съм сама – до мене крачи вятър

и всичките посоки  тук са мои.

 

Върхът висок е. Няма да го стигна.

Но пак вървя. Душата ми е в полет.

Аз дишам свобода. Това ми стига.

Не мисля ни за вчера, ни за после.

 

Пътеката не пита, тя си знае –

със стъпките ми тихо разговаря...

Не са ми нужни пътеводни знаци –

пред мене хоризонти се отварят.

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??