8.08.2007 г., 8:38 ч.

Грях 

  Поезия
531 0 2
Когато не намираш смисъл, по-добре си помисли,
вината в друг недей да търсиш, защотo виновния си ти.
И знай, че няма да е лесно - от много грехове боли, но
живота продължава, признай го и напред върви.
Когато кажеш: "Да, сгреших" ще се почустваш
по-добре, от всяка грешка има смисъл,
но разбереш ли го добре.


© Анонимен Провал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??