14.08.2007 г., 9:38 ч.

Грях 

  Поезия
632 0 2
Грях

Дали любовта ми е грях,
не знам и не искам да зная.
Да - грешна съм и ме е страх,
но не от Бог, не и от края.

Страхувам се, че теб те няма,
че ти не си до мен в нощта,
че моя грях е грях за двама,
но ще го нося аз сама.

Ще плача всяка вечер тихо,
ще моля Бог да бъдеш мой,
но няма да ме чува никой
и глух ще бъде даже Той.

© Ира Милова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??