6.01.2017 г., 16:10 ч.

Гърбът ми 

  Поезия » Любовна
374 0 4

Гърбът ми... е онази частица от мен,

която ще ти дам да видиш последна.

Но не защото ще си тръгна от теб.

Не.

Щом видиш го, ще е като проглеждане.

Той няма маска, не се крие зад думи.

Просто стои, ням носител на същности.

Гордо изправен, прегърбен или

привел рамене от мъка и глупости.

Мой откровен разказвач по безмълвие,

ме оставя без тайни, прозрачен е.

Път към скритите мисли е, стълбище

към ответа за мен какво значиш.

 

 

03.03.2016

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??