15.07.2020 г., 7:10 ч.

Х а й к у - тавтограма 

  Поезия » Източни форми
888 0 0
Пет петолъчки-
просто прекипяла  пот -
призвания  пет ...

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??