Jul 15, 2020, 7:10 AM

Х а й к у - тавтограма 

  Poetry » East forms
898 0 0
Пет петолъчки-
просто прекипяла  пот -
призвания  пет ...

© Момчил Манов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??