16.01.2009 г., 8:08 ч.

Хайку - 3 (смирено) 

  Поезия » Източни форми
505 0 2

 

*  *  *                                                                   

Восъчни сълзи. 
Тихо бълнуват ласки
до камшика пак.

 

 

*  *  *

Смирени сенки
танцуват под дъгата.
Небесен рефрен.




 

                                                                                                                           *  *  *

Потайно творят
изкусни огледала.
Стъклени вопли.






© Агапея Полис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??