25.03.2008 г., 9:50 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
650 0 7

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=LwP5J5dnl7s&feature=related



Пролетен вятър

грабна паяжината.

Пощурял паяк.



Детска гълчава

преобърна къщата

и тя се засмя.



Стъпки в пясъка

с вълните се надбягват.

Рачета пълзят.



Бялата птица

се лута в синевата.

Море и небе.



В нощта лениво

морето се протяга.

Лунна пътека.



Лятото се скри.

Светулката тъгува

за свойте нощи.



В уханна вечер

щурците пощурели.

Лятна коситба.


 


 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??