25.03.2009 г., 9:31 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
842 0 10

                                                                    

                                                                            На Бехрин

 

 

Вятър в клоните.

Обрулени кестени.

Есента ражда.

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

Лунна светлина.

Виждам края на пътя.

Вече не бързам.

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

Есенна луна -

спусна се по леден лъч,

спря в сърцето ми.

 


 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??