5.02.2010 г., 10:07 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
2382 0 22

 

 

 

 

 

Зимна вихрушка

и заледена река.

Няма брегове...


 

Музика >>>

 

 

 

 

 

 

 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??