7.08.2008 г., 6:51 ч.  

хайку 

  Поезия » Източни форми
700 0 15

 

 

Сред пеперуди 

и снежинки днес вървя.

Вишна разцъфтя...

 

 

Трепнаха листа.

Тихо се засмя дърво.

... Птица долетя.

 

 

Зави вятърът.

Есенни листа постла

в мост на птиците.

 

 

Пристъпи нощта.

Млечният път засия.

... Новолуние.

 

 

Лунна пътека

гони немирни вълни.

Морето не спи...

 

 

© Аэлла Вихрь-Харпиевна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??