Aug 7, 2008, 6:51 AM  

хайку 

  Poetry » East forms
699 0 15

 

 

Сред пеперуди 

и снежинки днес вървя.

Вишна разцъфтя...

 

 

Трепнаха листа.

Тихо се засмя дърво.

... Птица долетя.

 

 

Зави вятърът.

Есенни листа постла

в мост на птиците.

 

 

Пристъпи нощта.

Млечният път засия.

... Новолуние.

 

 

Лунна пътека

гони немирни вълни.

Морето не спи...

 

 

© Аэлла Вихрь-Харпиевна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??