8.08.2009 г., 20:30 ч.

хайку 

  Поезия » Източни форми
535 0 1

Хайку

 

* * *

Червенее една,

напук на този вятър,

самотна ябълка.

 

* * *

Отвори врата!

Нека влезне луната,

пътека към Теб.

 

 

* * *

Пеперудата

пие  капчици роса.

Шепне есента.

 

* * *

Вечерее вън.

Над лозница вита

гаснат фенери.

© Роза Станкевич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??