на бездиханни
бурята не прощава
за събуждане
........ .......................................
дуждът отмива
от корена до върха
ще заблестим ли
................................................
все песните им
аз слушам до насита
за да разсъмне
................................................
идващият ден
носи радост живи сме
да поработим
...............................................
засияло пак
слънцето изкъпано
детска усмивка
................................................
17 май 2014 год.
© Виолета Минчева Всички права запазени