27.10.2007 г., 23:25 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
1199 0 13

   

Ръцете ти са

изкушение за „грях"...

Пак ме погали!

 

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??