4.09.2009 г., 15:09 ч.

Хайку (есенни) 

  Поезия » Източни форми
754 0 19

Пъстра премяна

дърветата обличат.

Срещат есента.

 

                                                    Шарена есен

                                                    с вятъра танцува.

                                                    Сбъдната мечта.

 

Моята есен

е приказно сбъдната.

Мой сън за уют.

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??