15.08.2009 г., 11:58 ч.

Хайку (мрачно) 

  Поезия » Източни форми
617 0 12

Път до никъде -
черен е, просто свършва.
Път, като живот.

 

Вятър. Слънце. Дъжд.
Времето си играе,
а нас ни е страх.

 

Нощ. Наметна се
с плащ от мъртви звезди.
Вълчи вой чувам.

© Весислава Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??