26.11.2008 г., 12:08 ч.

hallo 

  Поезия » Друга
558 0 8

седни на ръба на луната фелисити

докато чакаш края на света

в последните пет минути

и загъваш в картонени кутии

аромата на минало, ванилия и шоколад

чертаеш кръгове

по които да разхождаш погледа

на един несъстоял се танц

всички безплатни притурки

за обогатяване

прилагаш прилежно

дзен

както казва една певица

ах, мовило

можеш да вдигнеш лунния прах

под подметките си

да го качиш чак до третата земя

за случване

без опции и застраховки

съвети за бляскво бъдеще

с непълен резервоар

again

с акцент от океан

все тая фелисити

върховете на боровете са високо

а ти си само бегъл участник

в клип за светло

и седенето на ръба на луната

е онази смислена част от теб

когато понякога не е

hallo

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??