14.04.2010 г., 22:37 ч.

Хамлет [не] играе хамлет 

  Поезия » Друга
806 0 4

здравей верлен това съм аз рембо

и хамлет [не] играе хамлет

в някаква градина

там където няма имена

 

а имам правото да замълча

 

 

да аз ще пропътувам всичките

об[р]ичания за да

събера под тях

парчета от самия себе си

като

мозайка на сезан

 

 

и новите писма

които пиша

пощенските гълъби

са въздух помежду ни

въздух за умиране

 

 

и явно е

настъпил някакъв суров

и сух сезон

на глухите глухарчета

на тихата

памукова

апатия

 

 

да телефонът ми

надгробна плоча

е замлъкнал

все

по-силно

и по-силно

с всяка следваща минута

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??