Какво в главата ми се лута?
Един безкраен хаос.
Сърцето ми се разпокъса от
любов, въпроси и печал.
Обърках се от хиляди любови,
всеки нещо скъпо ми е дал.
От мислите си как да ги прогоня -
те всички са като приятел стар.
Идват и си тръгват от живота ми,
оставяйки емоции след тях,
а аз все търся отговора на въпроса си:
"Кой е принцът с коня бял?"...
© Меги Ризова Всички права запазени