23.04.2024 г., 9:48 ч.

Хаос 2 

  Поезия » Философска
54 0 0

Понякога в главата ми е хаос.

Очите ми излъчват гняв.

Сърцето ми тупти с буйна ярост.

Показвайки на хората различен нрав.

 

Не мога да търпя на хората лъжите.

Ехидните усмивки под мустак.

И чакам с престорено спокойствие аз дните

Когато истината ще е за човека знак.

 

Аз читав съм и не ми пука.

На лицемерите, за ниската оценка.

Взел съм си поредната поука.

От живия живот и таз поредна сценка.

 

© Hristo Hristov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??