Мечтите ми са празно нещо,
Животът – остър нож.
Блести елхата ми насреща
В агонията на празничната нощ.
Пожеланието е вечен спомен –
Желан, мечтан и отлетял.
Свещта сълза последна рони
И тлее огънят с невидима печал.
08.11.1997.
© Хел Всички права запазени