5.08.2009 г., 22:02 ч.

Хазарт 

  Поезия » Друга
502 0 2

 

Отдавна беше – замъглено от забрава –

и чувствата, и мисълта

и всичко е простено...

защото днеска не е утре,

не е и тогава,

със миналото сметките са уредени,

а бъдещето има да ми дава.

Смъртта ми е длъжник – и не от вчера...

На ход съм –

да хвърлим картите тогава!

Залагам фул!

Съдбата трябва да се разиграва!

 

© Милена Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??