17.11.2010 г., 20:13 ч.

Хей, момче... 

  Поезия » Друга
681 0 4

Хей, момче,

толкова те мразя, че

не спирам да наричам те "любов".

 

Три дни поред

сънувам те

и сънят не е кошмар,

но сякаш истински си тук.

 

Хей, любов,

хвани ръката ми

и ме прегърни.

Няма да ти го простя.

 

Ела за малко.

Искам да целуна те,

за да ти покажа колко ненавиждам те.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??