Ако приятелството значи нещо,
обади се!
Аз звънях, звънях, но уморих се!
Все първа ръка да подавам,
все на другаря добро да направя.
И все аз сама да оставам,
сама да се радвам,
сама да си страдам.
Сама със себе си да бъда приятел,
а уж приятели имам, но само аз съм приятел.
Колко пъти обадих се, просто така!
Да те попитам добре ли си
и да ти чуя гласа.
Колко пъти обади се - нито веднъж!
Телефона ми знаеш ли, нямаш нужда, задръж!
© Ния Младенова Всички права запазени