Влакът тръгна. А такааа...
Познайте... Кой ли се успа?
Все го гоня и не стигам.
Що така не се побирам?!
Май ми пречи потеклото.
Или дяволчето под леглото.
Все алармата ми спира.
А тоя мозък не увира.
Тежка, братко, е съдбата...
Момент... Съобщават...
Нещо май за влака...
Лошо, хора... Много лошо!
Взел, че паднал от скалата.
Аз... Освен да се прибирам.
Хич не съжалявам...
в коловозите не влизам.
© Виолета Всички права запазени